COUNSELING - INFORMATIE - COACHING
Coaching

Als anderen steeds aan je vragen of het wel goed met je gaat, of als je zelf het gevoel hebt dat je niet helemaal jezelf bent, kan het een goed idee zijn om samen met iemand anders alles op een rijtje te zetten.

Niet iedereen kan of wil daarvoor familie of vrienden aanspreken. Theoretisch kun je dan naar de huisarts gaan, zeker als die een praktijkondersteuner vanuit de GGZ heeft.

Maar niet iedereen heeft een huisarts bij wie hij of zij zich gehoord en begrepen voelt. Terwijl dit vertrouwen juist onmisbaar is bij het praten over je gevoelens. Bij Kanshin kun je een afspraak maken zonder van tevoren te weten wat 'het probleem' is. Ook met heel gerichte vragen kun je bij mij terecht.

Bij een GGZ-instelling krijg je als nieuwe cliënt doorgaans eerst een intakegesprek. Naar aanleiding Op basis daarvan wordt een voorlopige diagnose gesteld op basis van de DSM, die wordt gebruikt als uitgangspunt voor de behandeling. Als basispsycholoog mag ik zo'n diagnose niet stellen, maar ik kan er wel voor zorgen dat je met een heldere probleemstelling bij je huisarts om een doorverwijzing kunt vragen.

 
Informatie

Mensen in de omgeving van iemand die worstelt met psychische problemen of een psychiatrische stoornis zitten vaak met vragen. Goede informatie kan hen helpen zich in te leven in wat er aan de hand is.

[meer...]

Klant aan het woord

"Elkie komt met dingen die ik bij mezelf niet zie en stelt vragen waarmee ik verder kan. Dat werkt voor mij veel beter dan andermans mening aanhoren."

Counseling

Counseling kan een goed idee zijn als je stap voor stap ervaring wilt opdoen met het inzetten van nieuwe vaardigheden. Ook is het vaak de beste keuze als je kampt met problemen die steeds terugkeren.

[meer...]

    Facebook Linkedin    
Meer weten?    

Neem dan voor een
vrijblijvend kennismakingsgesprek
contact met me op:

Elkie Leenen MSc
Psycholoog en counselor

T:   06 249 51 167
E:   info@kanshin.nl
W:  www.kanshin.nl

Copyright Kanshin © 2013 - Design by: www.driessenpeter.nl